Osto- ja Myyntiliike Minicentti

Palvelut ja myytävää tavaraa asiakkaiden tarpeiden mukaan

ToPin Tori, myös Mini€enttinä tunnettu osto- ja myyntiliike toimii Eteläisen Yhdystien alkupäässä Kauhajoella. Tuotevalikoimat yli 1200 neliömetrin laajuisessa ToPin Torin myymälässä ovat laajat. Tarjolla on tuotteita ruoasta antiikkiin.

  • Myynnissä mm. perus- eli kuivaelintarvikkeet. Tarjolla on lähiruokaa useilta yrittäjiltä. Luomutuotteita on myös myytävänä. Talon toisessa päädyssä on iso valikoima antiikkia, kuten huonekaluja 1800 luvulta 2000-luvulle, taidelasia, astiastoja sekä muuta arvotavaraa. Äijäosasto on miesasiakkaiden suosikki, ja sieltä löytyy uusia ja käytettyjä työkaluja sekä muuta miesten käsiin sopivaa tavaraa.

Omaa tavaraa ja asiakkaiden tuomaa

  • Myytävistä tuotteista noin puolet on meidän omaa tavaraa ja toinen puoli on asiakkaiden myyntiin tuomia tuotteita. Tuodulle tavaralle määritämme sopivan hintatason. Tuotu tavara pitää ehdottomasti olla siistiä, ehjää ja kaikin puolin korkealaatuista. Huonoa tavaraa ja vaatteita emme tänne ota myyntiin, sanovat ToPin Torin yrittäjät.

ToPin Torille on tuonut tuotteita myytäväksi noin kymmenen yrittäjää. Tuotteita on lähiseuduilta, mutta myös kauempaa. Liikkeessä on myös pesulan välityspalvelu sekä Topi Feelgood Ky:n hierontatarvikkeiden tukkumyynti.

Keräily ja keräilytuotteiden arviointi hinnoitteluineen on Toivo Lyyskin leipälaji. Käsintehdyt tuotteet ja vanhat huonekalut ovat entisen puusepän mieleen. Viimeiset 18 vuotta yrittäjänä toiminut Lyyski on istunut hyvin nykyiseen työhönsä; erilaiset päivät, hyväntuuliset asiakkaat ja molemminpuolinen positiivinen mieli ja ystävälliset tervehdykset ovat sitä herkkua, jota jokainen päiväänsä toivoo.

Uusi palvelu toi elämää kyläkuvaan

Kauhajoen keskustaajaman eteläpään ihmisten ja muualta, jopa naapurimaakunnista tulevien asiakkaiden mielestä ToPin Tori on tuonut ison piristysruiskeen Eteläisen yhdystien alkupään elämään. Kylän varttuneempi väestö tuntee tyytyväisyyttä siitä, että maitopurkin ja monet muut päivittäistarvikkeet löytyvät nyt kodin läheisyydestä.

  • Tavaraa hyllyissä on paljon, mutta joskus pitää myydä ”eioota”. Sitten vain pyritään tarvittava tuote hankkimaan asiakkaalle. Otamme vastaan tavaralahjoituksia ja lahjoitamme tavaraa eteenpäin.

Lähiaikoina ToPin Torille on tulossa lokerikkoja vuokraperiaatteella, joihin asiakkaat voivat tuoda tuotteita kirppistyylin myyntiin.

  • Tämä liiketila vastaa tasan meidän haaveita. Muissa osoitteissa toimimisen ja mutkan kautta saimme tämän tilan, ja olemme tyytyväisiä. Palvelujamme täydentävät keskiviikkoisin ja lauantaisin pidettävät Kirppispäivät, jolloin pihaan tulee noin 10 myyjää.

ToPin Tori / Mini€entti

Eteläinen yhdystie 1

61800 Kauhajoki

0400 361 457

Tekstilainaus: Ykköset lehti

Shopping Cart